Installatiebedrijf Heerhugowaard Haring Klimaattechniek

Haring Klimaattechniek uit Heerhugowaard is specialist in klimaattechniek. Onze installateurs zorgen voor zowel zakelijke als particuliere klanten voor het allerbeste op het gebied van:

  • verwarming
  • luchtbehandeling
  • koeling
  • ventilatie

Ons installatiebedrijf in Heerhugowaard is opgericht door Haring Klimaattechniek en werkt sinds die tijd aan installaties van de beste kwaliteit voor een concurrerende prijs. We houden van persoonlijk contact met onze relaties en dat blijkt de ideale basis voor langdurige samenwerkingen.

Erkend installateur
Wij zijn erkend installateur, aangesloten bij UNETO-VNI, erkend opleidingsbedrijf en partner van Viessmann en Energie Service Noord West. De erkenning van KvINL [correct?] onderscheidt ons installatiebedrijf van de beunhaas. Hiermee tonen we aan dat we de juiste kennis in huis hebben voor het verrichten van kwalitatief goed installatiewerk. En dat bewijzen we elke dag opnieuw.

Snel handelen
Bij Haring Klimaattechniek kunt u terecht voor advies, aanschaf en aanleg van diverse installaties ten behoeve van verwarming, luchtbehandeling, koeling en ventilatie.
Wanneer er sprake is van storing aan een van uw installaties wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Ons installatiebedrijf in Heerhugowaard staat direct voor u klaar.
Ons team bestaat uit acht professionals die flexibel kunnen worden ingezet. Zo bent u zeker van de juiste man voor uw installatie. Natuurlijk zorgt het team van installatiebedrijf Haring Klimaattechniek uit Heerhugowaard ook voor onderhoud.

Installatiebedrijf Haring Klimaattechniek Heerhugowaard in het kort:
✓  veel knowhow
✓  liefde voor het vak
✓  acht medewerkers
✓  flexibel
✓  direct contact
✓  concurrerende prijzen
✓  de beste kwaliteit

Ons installatiebedrijf in Heerhugowaard is de partij voor advies, realisatie en onderhoud van uw installaties. U krijgt bij ons de beste kwaliteit voor een concurrerende prijs. Bel voor meer informatie 072 571 75 47 of ga via de onderstaande knop naar het contactformulier.