VENTILATIE

Ventilatie

Isolatie is een belangrijke factor in nieuwbouwprojecten. Top voor de energiezuinigheid van een bouwwerk, minder goed voor de ventilatie van het gebouw. Met een goed ventilatiesysteem zorgt u alsnog voor optimale omstandigheden. Thuis, op het werk en op school.

Mechanische ventilatie
Sinds de jaren ’70 worden bouwwerken standaard voorzien van mechanische ventilatie. Deze zorgen voor de toevoer van zuurstof en het afvoeren van vervuilde lucht, vocht en warmte.
Deze toe- en afvoer vinden plaats middels ventilatieroosters en -kleppen die worden aangestuurd vanuit een centraal ventilatiesysteem, meestal gevestigd op het dak.

Warmteterugwinning (WTW)
Met een WTW-ventilatiesysteem wordt de warmte van afvoerlucht gebruikt voor het verwarmen van verse buitenlucht. Om dit te realiseren worden beide luchtstromen (gescheiden van elkaar) door de warmtewisselaar geleid. Het hergebruik van warmte levert een aanzienlijke energiebesparing op. Deze manier van ventileren levert een warmtebesparing van maar liefst 95% op.

We zijn graag uw gesprekspartner op het gebied van klimaatbeheersing. Uw comfort verhogen en energieverbruik verlagen? Wij weten hoe! Haring Klimaattechniek is de partij voor advies en realisatie van uw ventilatiesysteem.

Klik op onderstaande contact opties om met ons in contact te treden.

Energiebedrijf in Heerhugowaard
Energiebedrijf in Heerhugowaard
Onze nieuwste projecten
Onze projecten zijn breed en gevarieerd en opdrachten worden uitgevoerd voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren.
contactgegevens
Haring Klimaattechniek
Constantijnlaan 3 1815 JM Alkmaar
BTW NL823208886B01
KVK 51303310