INSTALLATIE VAN UW BIKRAM YOGA STUDIO

Installatie van uw Bikram Yoga studio

Met een luchtbehandelingsinstallatie van Haring Klimaattechniek bent u zeker van de juiste temperatuur in uw Bikram Yoga studio. We realiseren de ideale temperatuur van 40-45 graden, zodat u en uw cursisten de 26 yoga-houdingen onder ideale omstandigheden kunnen beoefenen.

Ervaring
Het team van Haring Klimaattechniek is zeer ervaren in het installeren van installaties voor Bikram Yoga scholen. Als specialist in energiezuinige installaties geven we energiebesparing de aandacht die het verdient. Goed voor het milieu én goed voor uw energieverbruik.

Bij Haring Klimaattechniek kunt u terecht voor advies, aanschaf en aanleg van de juiste luchtbehandelingsinstallatie voor uw Bikram Yoga school. Natuurlijk zorgt het team van Haring Klimaattechniek na installatie ook voor service en onderhoud. We bieden alle Bikram-scholen een onderhoudscontract en verstrekken de service waar de installaties om vragen.

Over Bikram Yoga
Bikram Yoga is een serie van 26 houdingen die bloedsomloop en soepelheid stimuleren. Bikram Yoga wordt beoefend in een verwarmde ruimte en is geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Over Haring Klimaattechniek 
Ons familiebedrijf is klein genoeg voor direct contact en flexibiliteit en groot genoeg voor het bieden van een concurrerende prijs en de beste kwaliteit. Onze persoonlijke aanpak en kennis van zaken resulteren zonder uitzondering in langdurige samenwerkingen.

Haring Klimaattechniek in het kort:  
✓  kennis van de eisen omtrent Bikram Yoga
✓  liefde voor het vak en ervaren medewerkers
✓  de beste kwaliteit in product en proces
✓  focus op energiebesparing

Haring Klimaattechniek is de partij voor advies, realisatie en onderhoud van uw Bikram Yoga. U krijgt bij ons de beste kwaliteit voor een concurrerende prijs. 

Klik op onderstaande contact opties om met ons in contact te treden.

Bikram Yoga-school
Den Bosch
Bikram Yoga-school
Onze nieuwste projecten
Onze projecten zijn breed en gevarieerd en opdrachten worden uitgevoerd voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren.
contactgegevens
Haring Klimaattechniek
Constantijnlaan 3 1815 JM Alkmaar
BTW NL823208886B01
KVK 51303310