Koeling

Koeling

Middels koeltechniek kunnen we uw ruimtes in warme perioden gelijkmatig koelen voor een comfortabel binnenklimaat of productieproces. U kunt bij ons terecht voor advies, aanschaf en het aanleggen van diverse installaties, waaronder:

Airconditioning
Met airconditioning verbetert u snel de werkomstandigheden op kantoor en in de werkplaats. Het systeem koelt lucht of water af door de warmte er aan te onttrekken. Tegenwoordig zijn veel arconditioningsinstallaties uitgevoerd als warmtepomp variant, hiermee kan ook verwarmt worden. De installaties van Haring Klimaattechniek zijn zuinig in verbruik en verkrijgbaar in diverse varianten.

Onze installateurs hebben ruim ervaring in het installeren van zowel kleine als grote koelinstallaties. We zijn graag uw gesprekspartner op het gebied van klimaatbeheersing. Uw comfort verhogen en energieverbruik verlagen? Wij weten hoe!

Radiatoren
Speciale radiatoren maken het mogelijk ruimtes niet alleen te verwarmen maar ook te koelen. Door koud water door het systeem te pompen worden ruimtes gelijkmatig gekoeld. Deze radiatoren worden aangestuurd door een warmtepomp of een speciale HR-ketel.

Haring Klimaattechniek is de partij voor advies en realisatie van uw koelinstallatie. Klik op onderstaande contact opties om met ons in contact te treden.

Supermarkt in Amersfoort
Amersfoort
Supermarkt in Amersfoort
Onze nieuwste projecten
Onze projecten zijn breed en gevarieerd en opdrachten worden uitgevoerd voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren.
contactgegevens
Haring Klimaattechniek
Constantijnlaan 3 1815 JM Alkmaar
BTW NL823208886B01
KVK 51303310